Fri frakt & Snabba leveranser

Dataskyddspolicy

DATASKYDDSPOLICY FÖR FASHIONTEKK.COM

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar hos oss på Fashiontekk. Därför vill vi informera dig om hur vi använder din information och vilka rättigheter du har.  

När du genomför ett köp accepterar du vår policy. Därför är det viktigt att du läser igenom vår information nedan så att du vet hur vi behandlar dina uppgifter. Har du några frågor är det bara att maila oss på support@fashiontekk.com

Vi använder oss av information om dig för att kunna slutföra beställningen och skicka det du beställt av oss och få en så bra upplevelse av ditt köp som möjligt. 

  • Vi skyddar din information och lämnar aldrig ut den till obehörig 
  • Du kan alltid kontakta oss och få dina uppgifter redigerade eller borttagna. Kontakta oss om du känner dig osäker över något.
  • Du har rätt att tacka nej till nyhetsbrev.
  • Vi behåller din information för att hantera din order från att du beställt fram tills att den landar i din brevlåda. Därefter om du anmält dig till nyhetsbrev, behåller vi din mailadress och fortsätter kontakten där.
  • Utöver detta, behåller vi endast dina personuppgifter för bokföringssammanhang så länge lagen kräver det.
VILKEN INFORMATION SAMLAR VI IN OCH VARFÖR

Vi samlar bara in information som är nödvändig för oss för att kunna skicka din beställning samt vissa uppgifter för att kunna marknadsföra varor som vi tror att du är intresserad av. När du genomför ett köp på Fashiontekk anger du ditt namn, adress och mail. När du går in på vår sida och godkänner vår integritetspolicy ger du oss tillåtelse att se din IP-adress, enhet och plats. Om du kontaktar oss på chatten ser vi din IP-adress och namn samt mail-adress om du angett denna när du kontaktat oss. Detta är för att vi ska kunna ge dig så bra hjälp som möjligt. Om du anmält dig till vårt nyhetsbrev hos oss så har du delat med dig av personuppgifterna mail och namn.

INFORMATION DU LÄMNAR HOS OSS
  • Om du skapar en profil: Namn, adress, mail och telefonnummer
  • När du köper något: Betalningsinformation/metod
  • När du kontaktar oss på chatt: Stad, Land, Plattform, Enhet, Webbläsare, IP-adress, Värdnamn
  • När du kontaktar oss via mail: din mailadress, samt den information som du väljer att dela med dig av. 
  • Din aktivitet på fashiontekk.com (cookies)

HUR LÄNGE SPARAS DINA UPPGIFTER
Vi sparar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt. Detta på grund av avtal, samtycke och lagar. Informationen vi sparar på grund av konsumentköplagen eller bokföringslagen sparar vi så länge lagen säger att vi behöver den. Annan information har du rätt att begära att vi tar bort. Kontakta support@fashiontekk.com

PERSONUPPGIFTER SOM SPARAS
  • Administrativa uppgifter för att kunna administrera ditt köp och leverera det du beställt. 3 år (+ leveranstid)
  • Betalning/Transaktioner, vi har rättslig skyldighet att spara dessa uppgifter så länge lagen kräver det.  
  • Mailadress i för att få nyhetsbrev från oss, du väljer hur länge du vill fortsätta att ta emot vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig, se längst ner i mailutskick från oss. 
VILKA DELAR VI INFORMATION MED

Vi använder oss av tjänsteleverantörer så som Mailchimp för att administrera nyhetsbrev och olika betallösningar tex Klarna och Stripe. Vi säkerställer att dessa tjänsteleverantörer har ett lika bra och säkert dataskydd för dina uppgifter som vi har. 

DINA RÄTTIGHETER HOS OSS
  • Du har rätt att få information om hur vi hanterar dina personuppgifter
  • Du har rätt att få utdrag med vilken information vi har om dig
  • Du har rätt att återkalla samtycke för prenumeration av nyhetsbrev
  • Du har rätt att kontakta datainspektionen om du upplever att vi hanterar dina uppgifter på ett felaktigt sätt
COOKIES

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse hos oss. Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ändra inställningarna för användningen och omfattningen av cookies, liksom för cookies som för tillfället lagras. Vänligen se din webbläsares eller enhets referensinformation för att förstå hur du justerar dina inställningar. Du bör till exempel kunna välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Tänk på att vissa av de tjänster som vi erbjuder inte fungerar om du blockerar eller raderar cookies.

KONTAKTUPPGIFTER

Fashiontekk AB org.nr.556797-2376 är personuppgiftsansvariga. Det innebär att vi ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter och att dina rättigheter tas tillvara. Om du funderar på något gällande vår hantering av personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på support@fashiontekk.com