Svenska Svenska
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Säkra betalningar
    Säkra betalningar
  • Snabba leveranser
    Snabba leveranser
Svenska Svenska
Din varukorg är tom.
Svenska Svenska
Fri frakt, 1-3 dagars leverans!
Sök
Filters

Om oss

Historian om Fashion Tekk och Shield Patrol

”Fashiontekk hjälper mig att styla varje outfit. Designen är rolig och avslappad och jag älskar att jag lätt kan ändra känslan för att matcha min stil.” - Anna Nyström, Instagram-influencer

 

Vi är 80 entusiastiska personer och tre avslappnade kontorshundar som tror att enbart de bästa accessoarerna kan hjälpa dig att styla din outfit så att den säger ”det här är jag!”. Vårt mål är att erbjuda dig de mest moderiktiga mobila accessoarerna till de bästa priserna. 

 

VAR FINNS VI?

 

Fashiontekk grundades i Karlstad. Vi har även kontor i Stockholm och Örebro samt i Sao Paolo i Brasilien och i Lansing, Michigan i USA. Alla våra produkter tillverkas i våra två egna fabriker i Kumla och i Shenzhen i Kina, båda med svensk ledning.( Ej DeFunc)  Och oavsett var du bor, levererar vi hem till din dörr. 

 

VAD GÖR OSS SPECIELLA?

 

Det är en bra fråga. För det första är Fashiontekk ett nytt varumärke med energi, kämparglöd och passion. Samtidigt har vi varit i branschen i över 30 år. Under de åren har vi skapat produkter för andra företag och varit trendsättare med våra uppskattade skandinaviska designer. Nu skapar vi Fashiontekk med alla insikter och kunskaper som vi samlat genom åren. 

 

Dessutom gör vi allt själva; från idén för designen till den färdiga produkt. Det här är unikt i vår bransch. Och på så vis kan vi skapa de bästa produkterna med de bästa priserna som du kan ha glädje av. Varje dag. 

 

Vi hoppas att du vill vara med i vårt community och vara en del av vår story.