Svenska Svenska
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Säkra betalningar
    Säkra betalningar
  • Snabba leveranser
    Snabba leveranser
Svenska Svenska
Din varukorg är tom.
Svenska Svenska
Fri frakt, 1-3 dagars leverans!
Sök
Filters

Frakt & Returer

Frakt


Du har alltid 14 dagar ångerrätt från det att du mottager ditt paket.
Leveranstiden i Europa är 3 arbetsdagar. Normalt så har du ditt paket inom 1-3 arbetsdagar inom Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Utanför dessa länder så är leveranstiden 10 arbetsdagar.
Vid eventuella kampanjer, högtider eller semestrar kan det bli längre leveranstider.

Garanti och reklamation

Om varan är defekt har du enligt konsumentköplagen rätt att reklamera varan genom att meddela oss om felet inom skälig tid efter att du märkt, eller borde ha märkt det.
Du har i vart fall två månader på dig att upptäcka felet.

Därutöver har vi en garanti som omfattar alla produkter och gäller i ett (1) år. Vänligen notera att garantin inte täcker:

-       Defekter och skador på grund av förlust, stöld, brand eller vatten.

-       Fel eller skador som orsakats av felaktig användning, slarv (slag, bucklor, krosskador, fall etc.), olyckor eller oberättigad reparation eller modifiering.

-       Estetiska förändringar, defekter och skador på grund av normalt slitage och åldrande (t.ex. mindre repor, slitage av läder och flagnad färg etc.). Missfärgning från andra produkter, exempelvis jeans.

 

För att anmäla ett garanti- eller reklamationsärende, kontakta vår kundtjänst: [email protected] Om du vill använda dig av garantin ska du kontakta oss så snart som möjligt och senast inom 60 dagar från det att du upptäckte felet.

Eventuella klagomål kan du framföra till vår kundtjänst. Vänligen uppge ditt ordernummer och anledningen till ditt klagomål så återkommer vi med vidare instruktioner om hur du lämnar tillbaka varan.

Även om produkten är felaktig och ska lämnas tillbaka är det viktigt att den behandlas varsamt, som om den var felfri. Oavsett orsaken till returen, så är det viktigt att produkten är förpackad så att den inte kan skadas under transporten.

Om en återlämnad produkt inte har några fel kommer vi ta ut en avgift om 100 SEK i transportkostnad. Om en vara ska bytas ut så görs det mot en vara av motsvarande modell. Om en viss produkt inte finns längre har du istället rätt till återbetalning.

OBS!

Du kan inte byta varor hos oss som du har köpt hos någon av våra återförsäljare. Inte heller tvärtom, alltså byta någon av våra varor hos någon av våra återförsäljare. Dessa returer kommer inte att godkännas i vårt system.

Har du några funderingar är du så klart alltid välkommen att skriva till oss!

Vänligen bifoga följande information med paketet.

Ditt namn
Ordernummer
Mejladress
Anledning till retur

Returadress:
Shield Patrol Sweden AB
Ref: Fashion Tekk
Kumla-frassesg. 2A
692 33 Kumla, Sweden